شما اینجا هستید

آموزش هنر

پیغام خطا

  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line ۶۸۸ of /home/iraniane/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line ۶۹۱ of /home/iraniane/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line ۶۹۲ of /home/iraniane/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line ۶۹۳ of /home/iraniane/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line ۶۹۶ of /home/iraniane/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line ۶۹۸ of /home/iraniane/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line ۳۰۰ of /home/iraniane/public_html/sites/default/settings.php).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line ۳۰۱ of /home/iraniane/public_html/sites/default/settings.php).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line ۳۰۹ of /home/iraniane/public_html/sites/default/settings.php).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line ۳۱۶ of /home/iraniane/public_html/sites/default/settings.php).
  • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_settings_initialize() (line ۷۹۲ of /home/iraniane/public_html/includes/bootstrap.inc).

هنر

 کیک سیاه

ابتدا تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر که کم کم به آن اضافه میکنید با دور متوسط همزن بزنید تا جایی که کرم رنگ و کشدار شود . بعد از آن شیر وماست را به مواد اضافه کنید وبا لیسک به حالت دورانی مخلوط میکنیم سپس روغن مایع را اضافه کرده و فقط یک دور با لیسک مخلوط کنید. بعد از آن آرد را به اضافه بکین پودر و پودر کاکائو که از قبل الک کردیم با هم ترکیب کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و به حالت دورانی مخلوط کنید

قالب میان تهی را با کره کاملا چرب کرده و مواد کیک را وسط فر با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا یک ساعت قرار میدهیم ( فر باید از قبل گرم شده باشد)

۱- شکل ها و فضاهای مختلف را از یکدیگر جدا می سازد.

۲- جایگزین سایه روشن و حجم می شود.

با استفاده از کندی و تندی خط، شکل ها و فضا ها را از یکدیگر جدا می سازد. بدین گونه که خطوط اصلی و سایه دار را ضخیم و پر رنگ قلم گیری کرده و شکل هایی را که دارای نقش کم تری هستند با خطوط فرعی و یا نازک تر و کم رنگ تر قلم گیری می شود.

در نگارگری ایرانی به کارگیری عناصری چون خط،  طرح ، رنگ ، ابزار و شیوه های اجرا از اهمیت خاصی برخوردار است و زیربنای این هنر با استفاده ز قابلیت های خط شکل می گیرد.

۱- استفاده از خطوط قلم گیری به جای به کار گیری سایه روشن

۲- استفاده از فضای نورانی بدون زاویه ی خاص

۳- به کارگیری رنگ های درخشان و تخت

۴- به کار گیری سطح و پرهیز از پرسپکتیو و نمایش عمق

۵- نمایش اشیاء از بهترین زاویه ی دید

در میان هنرها، نقاشی می تواند نزدیک ترین پیوند را میان تفکر و احساس برقرار سازد. در بین شیوه های گوناگون نقاشی، هنر نگارگری ایران با استفاده ی صحیح از به کاربردن رنگ ، شکل و فضا شاید یکی از شیوه های موفق باشد.